ARKADIA (by dica)

Arkadia recorda a les cuines d'una altra època amb la sofisticació d'una cuina actual.

Tots els accessoris i l'equipament de la cuina contemporània de dica poden integrar-se en Arkadia, aportant així a la sèrie tota la funcionalitat d'una cuina actual.

Amb un aire mediterrani o un caràcter industrial, Arkadia és una cuina amb un estil personal i únic que s'integra perfectament en entorns molt diferents.

Aire mediterrani

Arkadia, va néixer inspirada en la cultura mediterrània. Una cuina on els elements decoratius conserven sabors d'abans però amb la frescor del moment actual. Una porta sòbria, elements singulars i una gamma cromàtica càlida i atemporal.

Caràcter industrial.

Reinventem la cuina Arkadia i li donem un aire industrial i urbà. La renovada gamma cromàtica incorpora nous materials com el metall i el vidre armat. Creem i combinem elements singulars que canvien el caràcter d'aquesta cuina.

Acabats càlids inspirats en la natura.

Els colors Arkadia s'estudien perquè puguis crear aquesta atmosfera càlida i atemporal que combini amb la resta de la casa. Colors blancs, terres i grisos en els quals es pot entreveure la càlida textura de la fusta d'avet.

Porta exclusiva.

El disseny de la porta Arkadia és únic. Una combinació de porta emmarcada amb subtils ranures que ens recorden a les cuines d'abans ... però amb la sofisticació d'una cuina actual. La textura de la porta, ens ofereix una sensació agradable en cada obertura. Els diversos complements de fusta organitzen l'interior aportant un toc càlid.

Detalls enriquidors.

Mobles oberts, frisos i cistells de fusta que proporcionen matisos al caràcter d'Arkadia.

La posició de la pica amb relació al marbre el converteix en un element d'identificació i personalització de la cuina. Amb els seus acabats en Corian o acer, contrasta amb la calidesa de la fusta.

Combinació de textures.

El contrast entre textures enriqueix les cuines Arkadia. La combinació de la fusta d'avet càlida i suau, amb altres textures més fredes com el granit, Corian o l'acer, donen un toc contemporani a la cuina.

Interiors ben distribuïts.

El model Arkadia es pot equipar amb tot el confort dels interiors dica. Calaixos de fusta o metàl·lics amb cuberters i accessoris que ordenen l'espai; despenseros equipats amb calaixos per facilitar l'accés; argenters per tenir la vaixella en ordre ... tot el que necessitis per tenir la teva cuina al teu gust.

Bandejas de madera, iluminación interior, separadores para los cajones... El equipamiento y los accesorios hacen de tu cocina un espacio flexible y funcional. Por eso cuidamos el mínimo detalle con materiales agradables y soluciones prácticas para el uso diario.

Taula, cadires i bancades Arkadia.

Una cuina Arkadia necessita un lloc per a la sobretaula on conversar tranquils després d'un agradable menjar. La taula Arkadia es pot combinar amb cadires o uns còmodes bancs per crear aquest racó de tertúlia i de menjars afables.

Contrast i harmonia.

La combinació del calaix VA VEURE amb la porta Arkadia és una barreja de contrastos perfecta. El calaix VA VEURE està realitzat en acer, un material que aporta robustesa i resistència en l'ús diari. Un disseny de línies rectes i unes guies que suporten fins a 65 kg de pes, el converteixen en un calaix molt tècnic i de gran durabilitat. El nostre complet sistema d'accessoris interiors de fusta permet ordenar cada calaix com necessitis.

El disseny de la porta Arkadia és únic. Una combinació de porta emmarcada amb subtils ranures que ens recorden a les cuines d'una altra època però amb la sofisticació d'una cuina actual.

Obertura electrònica pica.

Un simple toc, i el calaix amb els cubs s'obrirà. Un pràctic sistema per quan portes les mans ocupades.

Campana personalitzada.

Campana lacada en Fum amb laterals oberts i amb perfileria metàl·lica de 2x2 cm fins al sostre.

Obrir, tancar, prémer, llençar ...

Amb el tirador integrat, amb el tirador Arkadia, amb el sistema d'obertura electrònica ... les portes Arkadia són molt versàtils. Especialment per a l'obertura de rentavaixelles i frigorífics hem desenvolupat diferents opcions perquè escullis la que et sembli més còmoda en l'ús diari.

El tirador, integrat a la porta Arkadia, queda ocult a la vista i resulta molt còmode per a l'obertura de portes i calaixos. El tirador realitzat en fusta i lacat en el mateix acabat que la porta és molt funcional per a moble frigorífic i rentavaixelles. I si vols una comoditat extra, afegeix el polsador electrònic en aquestes portes per obrir-les suaument.

Perfileria metàl·lica i vidre armat.

La taula està realitzada amb una estructura de perfil metàl·lic de 4x4 cm lacada en Fum, amb vidre armat de 7 mm de gruix. El cristall crea la sensació d'estar suspès uns mil·límetres sobre l'estructura metàl·lica. Les prestatgeries també estan realitzades amb perfil metàl·lic lacat en Fum, en aquest cas de 2x2 cm.

  • Media:

    Imatges:

Més en aquesta categoria: « SOHO (by dica) Complements »