SOHO (by dica)

Cosmopolita i elegant, SoHo és un disseny inspirat en un estil de vida urbà.

El disseny d'aquesta cuina rep l'herència d'un estil clàssic que combina amb les formes pures actuals. D'aspecte elegant i molt urbà, és un disseny que, respectant el passat, conviu de manera extraordinària amb el present. Un clàssic contemporani.

Comoditat oculta.

La porta SoHo es caracteritza per la seva emmarcat, que realça les formes i els volums de manera depurada. Per facilitar l'obertura s'ha integrat un tirador d'acer, que queda ocult a la vista, però que resulta molt còmode per obrir les portes i calaixos.

Interiors organitzats i il·luminats.

Interiors organitzats per a cada ús: accessoris de fusta per als cuberters, separadors per a les tapes en els casseroleres, diferents mides de mobles aigüera per a la separació de residus, ... són juntament amb la il·luminació led solament alguns detalls de l'equipament interior de les nostres cuines .

Per il·luminar la zona de treball, disposem d'un sistema de barra led que es fixa a la paret sota el moble.

Obertura electrònica pica.

Un simple toc, i el calaix amb els cubs s'obrirà. Un pràctic sistema per quan portes les mans ocupades.

Espai per a tot.

A la zona de murals amb altura a mida, vam aconseguir la màxima capacitat d'emmagatzematge. Tant els mobles alts sobre els fogons, com els mobles murals combinats amb els altells, es fabriquen a mida per arribar fins al sostre.

Les portes amb el tirador d'acer, descobreixen el rebost al mural. Els calaixos, totalment extraïbles, van equipats amb separadors interiors o caixes de fusta.

Integració del porcelànic.

La pica està realitzat amb el mateix material que el taulell. El porcelànic aporta tots els seus avantatges en les diferents zones de treball: resistència a la calor, als cops, al ratllat, etc. És un material que al no ser porós, evita els bacteris, és resistent a les taques i fàcil de netejar. La vàlvula es situa en un lateral per facilitar així la neteja i desguàs.

El front entre el taulell i els mobles alts, va revestit també amb el porcellànic Foster Blanc Plus a acabat llis, aportant així continuïtat de color i materials. Combinem el taulell llisa amb el abuixardada en la zona de la barra.

En l'acabat que més t'agradi.

Tria entre tota la nostra gamma d'acabats per crear el teu cuina SoHo. Pots combinar-la amb laminats llisos amb cantejat làser, laminats amb diferents textures o fustes nobles com el roure o l'om.

La fusta roure natural combinada amb colors lluminosos com el Blanc Trencat aporten a la cuina un aspecte nòrdic. Per contra, la combinació de colors més foscos com el Olmo Cendra amb el Pedra, canvien el to de la cuina i evoquen al SoHo novaiorquès.

Elements decoratius.

Les prestatgeries amb buits en diferents mides, permeten un accés ràpid a aquells objectes d'ús diari i més alleugereixen la cuina.

Sistema d'obertura electrònica.

El sistema d'obertura electrònica, opcional en els nostres mobles, permet amb una lleugera pressió sobre qualsevol zona de la porta accedir a l'interior ràpidament. La porta puja automàticament, deixant a la vista tot l'interior. Per tancar només cal prémer sobre el botó situat al lateral i la porta es tanca suaument.

Fustes i laques.

La porta SoHo es pot combinar amb portes llises que alleugereixin la composició, com en aquesta cuina, on els alts de porta llisa combinen a la perfecció amb la resta de portes emmarcades.

La combinació de laca i fusta és un encert a l'hora de triar els materials per a la teva futura cuina.

  • Media:

    Imatges: