SERIE 45 (by dica)

Les cuines més contemporànies i versàtils de dica.

Sèrie 45 és pura tendència. De línies rectes i minimalistes és la proposta més contemporània de dica. El seu cant a 45º ofereix una comoditat màxima, ja que pots obrir les portes i calaixos des de qualsevol punt. Un sistema que realçarà la comoditat de la teva cuina.

Cuines sense tirador.

El cant a 45º de les portes i un perfil recte embotit en el moble eviten els tiradors. L'obertura es realitza des del cant a 45º de les portes i calaixos, la superfície de contacte s'amplia i l'obertura resulta molt còmoda.

En l'acabat que més t'agradi.

Tria entre tota la gamma dica per crear el teu cuina Sèrie 45 al teu gust. Des laminats llisos amb cantejat làser, laminats amb diferents textures, fustes nobles com l'om i laques mate o brillant. Combina com vulguis.

Una cuina que apareix i desapareix.

Les portes escamotejables són un sistema amb el qual integrar la cuina amb el saló resulta molt senzill. Amb les portes tancades, tot queda ocult, si les obrim, aquestes s'amaguen dins dels mobles deixant tot l'interior a la vista.

Pensades per a apartaments on la cuina conviu amb el saló, o per grans espais on la cuina i el menjador comparteixen espai.

Puresa en les línies.

Si busques un disseny pur i innovador amb una aportació de comoditat extra, el sistema d'expulsió electrònica dóna resposta a les teves necessitats. Els calaixos inferiors queden nets, sense cap tipus d'esquerda ni tirador. Un simple toc, i el calaix s'obrirà, amb una lleugera empenta, es tancarà suaument. L'expulsió electrònica és un pràctic sistema per quan portes les mans ocupades.

Continuïtat de veta.

Amb la continuïtat de veta, la cuina es tracta com una unitat, on els calaixos i portes s'entrellacen, creant un front continu.

La campana oculta.

Les campanes integrades en els mobles donen una estètica uniforme a la cuina, però sobretot ofereixen un espai d'emmagatzematge extra.

Equipa la teva cuina segons les teves necessitats.

Els interiors dica estan pensats per a tots els espais. Amb la gran quantitat d'opcions interiors i la fabricació a mida, aconseguirem trobar la millor solució per crear una cuina al teu gust.

Safates de fusta, il·luminació interior, separadors per als calaixos ... L'equipament i els accessoris fan de la teva cuina un espai flexible i funcional. Per això cuidem al mínim detall amb materials agradables i solucions pràctiques per a l'ús diari.

  • Media:

    Imatges:

Més en aquesta categoria: SERIE 90 (by dica) »