SERIE 90 (by dica)

Les cuines més conceptual i ergonòmica de dica.

Sèrie 90, un nou concepte de cuina on l'absència de tiradors és la protagonista. Els sistemes d'expulsió electrònica i mecànica són la clau per facilitar l'obertura..

Cuines sense tirador.

Les noves obertures electrònica i mecànica fan possible una cuina sense tiradors ni perfils. La puresa de les seves línies enamora a les persones que busquen neteja i sofisticació per a la seva cuina. Minimalisme en estat pur.

Tirador.

La gran puresa estètica que ofereixen les obertures electròniques i mecàniques permeten que puguem utilitzar un tirador per a certs mobles que necessitin una obertura diferent, convivint les dues opcions harmònicament.

Mòduls alts, tot a mà.

Ideals per guardar els objectes d'ús diari i accedir ràpidament a ells, disposes de diferents sistemes d'obertura per accedir als mòduls alts: portes batents o portes abatibles que es pleguen per facilitar l'accés. El perfil d'obertura o el sistema electrònic permeten col·locar els mobles sense tirador. També hi ha disponibles diferents tipus d'il·luminació depenent de l'amplària del mòdul i de si les baldes interiors són opaques o de cristall.

Sistema d'obertura electrònica.

El sistema d'obertura electrònica, opcional en els nostres mobles, permet amb una lleugera pressió sobre qualsevol zona de la porta accedir a l'interior ràpidament. La porta puja automàticament, deixant a la vista tot l'interior. Per tancar n'hi ha prou amb prémer sobre el botó situat en el lateral i la porta es tanca suaument.

Estètica i comoditat.

Els sistemes d'obertura electrònica i mecànica resulten molt còmodes per a l'ús diari. Un simple toc i els calaixos s'obren, amb una lleugera empenta es tanquen suaument. Resulten especialment còmodes quan portes les mans ocupades.

Tot ocult.

Las puertas escamoteables son un sistema con el que integrar la cocina con el salón resulta muy sencillo. Con las puertas cerradas, todo queda oculto, si las abrimos, éstas se esconden dentro de los muebles dejando todo el interior a la vista.

Pensadas para apartamentos donde la cocina convive con el salón, o para grandes espacios donde la cocina y el comedor comparten espacio.

La campana oculta.

Les campanes integrades en els mobles donen una estètica uniforme a la cuina, però sobretot ofereixen un espai de magatzematge extra.

Equipa la teva cuina segons les teves necessitats.

Els interiors dica estan pensats per a tots els espais. Amb la gran quantitat d'opcions interiors i la fabricació a mesura, aconseguirem trobar la millor solució per crear una cuina al teu gust.

Safates de fusta, il·luminació interior, separadors per als calaixos... L'equipament i els accessoris fan de la teva cuina un espai flexible i funcional. Per això cuidem el mínim detall amb materials agradables i solucions pràctiques per a l'ús diari.

Barra.

Les barres de fusta s'han convertit en un element de tendència. Per la seva estètica volada i lleugera sobre el taulell i per la seva comoditat, la barra ha conquistat la cuina. Són comodíssimes per a un esmorzar o un sopar ràpid, i són l'element imprescindible si t'agrada convidar a amics a casa, convertiràs teva cuina al centre de reunió de la casa.

  • Media:

    Imatges: